maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuosi vaihtumassa

Niin on tämäkin vuosi kohta taputeltu ja parin päivän päästä siirrytään vuoden 2014 puolelle. Kuluneen vuoden alussa aloittelin kirjoittelun tänne blogiin liittyen omiin juoksuhommiin. Täytyy kyllä todeta, etten vielä silloin arvannut, miten tämä juoksuhomma koukuttaa päivä päivältä, viikko viikolta, kuukausi kuukaudelta enempi. Ja jos vuosi sitten kirjoittelua aloittaessa motivaatio oli kohillaan, niin nyt se vasta on :)

Aimmissa kirjoituksissa vedin yhteen kulunutta juoksukautta 2013, joten en ala kerrata niitä sen enempää. Loppu vuodesta treenit ovat jatkuneet ja katseet on suunnattu jo tuleviin kisoihin. Ja uudet tavoitteet on jo asetettu. Niiden julkistamisen aika on ensi vuonna. Nähtäväksi jää, missä vaiheessa ensi vuonna. Kuten jo edellä mainitsin, tätä vuotta ei ole enää kuin pari päivää jäljellä. Ehkäpä jo heti seuraavassa kirjoituksessa lyön tavoitteet tiskiin :) Tietääpä sitten, minkä eteen töitä tehdään.

Joulun aikaan oli treeneissä pikkusen rauhallisempaa, mutta heti joulun jälkeen jatkui työnteko. Ouluhalli on ollut Joulusta asti kiinni ja aukeaa vasta Uuden Vuoden jälkeen. Näin ollen viime viikonloppuna sitten juostiin ulkona kaikki lenkit. Hidasta ja rauhallista hölkkää kolmen päivän aikana yhteensä reilut 80km. Huomaa tästäkin setistä, että kunto ja jalkojen kestävyys on parantunut entisestään. Ei oikeestaan minkäänlaisia tuntemuksia kropassa tahi jaloissa viikonlopun hölkkäilyn jälkeen. Ja tämän vuoksi pikkusen kiinnosta lähtä juoksemaan vielä kerran tälle vuotta lappu rinnassa kympin kisaa Limingan Uudenvuodenjuoksuun. Jos tulee lähdettyä, niin ilman aikatavoitteita juostaan. Tavoitteena vaan tehdä viikon reipas/kova treeni tuolla. Heti torstaina 2.1. jatkuukin sitten hallijuoksut seuran yhteistreeneissä.

Alkuvuodesta tiedossa muitakin hallikisoja, mutta pääpaino on treeneissä kohti Roomaa. 23.3.2014 on startti Rooman maratonille. Eihän siihen ole enää kuin vajaan 12 viikkoa aikaa treenata. Eli Addun kampetta päälle ja menoksi kuvan mukaisesti :)Hyvää loppu vuotta ja upeaa sekä onnellista alkavaa Uutta Vuotta 2014 kaikille!


1 kommentti:

  1. Noista tavoitteista: Sähän olet Kari jo Terwalla asettanut tavoitteet tälle vuodelle. Lainaan omaa kirjoitustasi toukokuulta. "Ja kun miettii, että vuosi sitten juoksin Terwassa oman uuden ennätyksen aikaan 3.42 ja risat, niin tietää ettei tehty työ ja treenit ole menneet hukkaan, kun lähes puoli tuntia on parantunut aika. Ens kevääksi, jos sais taas parannettua aikaa tuon puoli tuntia, niin.... ;) " Eikun menoks! :) T: Jouni L. KPK 24/7

    VastaaPoista