torstai 26. kesäkuuta 2014

Siitä minä nautin

Juoksutelakka jatkuu ja Azzurrit jäi alkulohkoon MM-kisoissa. Siinäpä ne tärkeimmät tähän hetkeen.

Juoksuhommien osalta olen jo pidemmän aikaa ollut mukana eräässä fb ryhmässä. Jo pitkän aikaa olen huomannut sen, että tietynlaiset minäminäminä-tyypit ja itselleen jotain statusta hakevat tyypit vaan lähinnä ärsyttävät tuolla ryhmässä. Ja varsinkin ne, jotka tuntuvat tietävän kaikesta kaiken. Siis ihan joka asiasta. Joka paikkaan pitää olla tunkemassa itseään esille. Mulle sellanen ei vaan käy enkä sellaista jaksa katsella. Ainut asia tuolla, mistä oikeastaan olen enää halunnut keskustella, on käynnissä olevat futiskisat. Eli ollaan tuolla mukana kisojen päättymiseen asti. Sit riittää ja matka jatkuu eteenpäin.

Heinäkuun puolivälistä lomille ja sittenhän se kesäkin toivottavasti alkaa. Tämän hetkinen +10 astetta ei oikein tunnu kesälle. Lomalla olisi tarkoitus sitten myös testata juoksuaskelia jossakin pururadalla. Ihan vaan jos sais alkuun juosta semmosen 2-3km ilman kipua. Siitä mä oisin nyt niin kiitollinen.

Pyyhkäise nuo vammatpilvet pois jalasta. Sininen taivas. Aurinko. Lämpöä. Juoksulenkki. Sitä odotan, sitä kaipaan. Siitä nautin...7 kommenttia:

 1. "Everyone wants happiness, nobody wants pain.
  But you can't have a rainbow without a little rain."

  Tsemppihalit! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Kari, kyllä se juoksulenkki lähenee koko ajan! Tuosta Fb-ryhmästä... Voin kertoa, että hyvin pärjää ilmankin. Aika hyvin tiivistit siellä jo pitkään vallinneen menon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pasi. Pärjää varmasti. Ymmärrän hyvin, ettei sinuakaan ole siellä aikoihin näkynyt.

   Poista
 3. Kyllä ne pilvet pian lipuu pois, ja aurinko paistaa taas! :) Siihen asti nauti korvaavista!

  Ja mitä tulee fb-ryhmään, niin ymmärrän sua hyvin, kuten jo "puhuttiinkin". Se on todella harmi. :/ Toivottavasti sulle ei kuitenkaan ole jäänyt tunne, että kaikki tuohon ryhmään kuuluvat ovat kuvailemasi kaltaisia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi :) Ei ole toki jäänyt tuollainen tunne. Paljon huippua porukkaa, kuten sinäkin, mutta näin jatketaan nyt eteenpäin :)

   Poista