sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

"Lakatut" varpaankynnet ja paluuta sorvin ääreen

Viikko sitten juostu Terwamaraton ei ole tuntunut tai näkynyt kropassa menneen viikon aikana juuri mitenkään. Varmaankin se onnistumisen tunne, mikä ollut päällä, saanut myös palautumisen käyntiin nopeasti.  Tietty merkki siitä, että tuli juostua pitempi lenkki, ilmeni kuitenkin tässä viikon aikana. Maratonin palkkiona sai kaiken muun hyvän lisäksi "lakatut" pottuvarpaankynnet :) Kait nuo jossaki vaiheessa kesän aikana vaihtuu uusiin...Viime syksystä viisastuneena päätin pitää kevyen hölkän ohjelmassa jo heti maratonin jälkeisellä viikolla. Syksyllä Finlandia maratonin jälkeen tuli höllättyä pari viikkoa kokonaan irti juoksusta ja se vaikutti siihen, että juoksemisen aloittaminen oli todella takkusta syksyllä. Nyt kävin ensimmäisellä lenkillä jo tiistaina. Viikko on ollut todella helteinen kelien puolesta ja myös töiden osalta on saanut hikoilla pukupäällä käräjillä ihan urakalla. Kaikki viikon treenit ihan fiilispohjalta rentoa hölkkää ja välillä pikku irroitteluja reippaampaa vauhtia. Lauantaina aamupäivästä piti tempasta fiilispohjalta 5km reipas treeni ja vaikka hellettä piisaa, niin jotenki tuntuu, että kunto on vaan pukkaamassa entistä enempi pintaan. Viikon kilsat vain 40km ja aikaa tähän meni 3h20min.

Sen verran lupaava oli tuo 5km repäsy, että jos aikataulut natsaa, niin pitää lähtä huomenna Auran maastojuoksukisoihin juoksee lyhyt 2,5km maastojuoksukisa ja perjantaina matka vie Illin juoksuihin Iihin 5km kisaan. Hallissa talvella juostu 5km enkka 19.57 ois tarkotus rikkoa.

Fiilikset on juoksun suhteen todella hyvät, koska maratonilta  palautuminen on ollut todella nopeaa ja mitään vammoja ei ole tällä hetkellä. Kesäkuun alkua mennään. Monet juoksut on edessä. Juhannukselta lomille ja sitten sitä vasta juostaankin :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Taitaa aikataulut mennä, niin että jää Suvi-ilta väliin. Ois kyllä kiva tapahtuma, mutta sais olla viikkoa myöhemmin, niin ehtis lomilla sinne.

      Poista